Welcome to web resmi Mou Panjenenganipun!

Kaca Free 3d Player, Led Video Wall, 3d Led Video Wall - Shikun

HomeAboutImg

HAOD

2d / wuda mripat 3d tampilan bisnis hipster 2d / mripat langsung bisnis 3d hipster tampilan

Shenzhen Shikun Electronics Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech nasional kang fokus ing 2D lan mripat langsung 3D lapangan LCD komersial. Perusahaan iki fokus ing industri tampilan komersial kanggo luwih saka 13 taun. Punika perusahaan sing wis melu ing teknologi layar 3D mripat langsung sadurungé ing China, lan wis dijupuk akeh paten penemuan, paten anyar praktis lan perusahaan software copyright.The nduweni kemampuan inti pangembangan teknologi saka desain optik, desain sirkuit lan grafis Processing algorithms.In supaya luwih ngawula pelanggan, perusahaan wis digawe platform produksi kuat isi karo sawetara multimedia produksi animasi lan njupuk perusahaan.

liyane

Baru

News