budaya Company - Shenzhen Shikun Electronics Co., Ltd. google-site-verification: googledcf1e8402fd16056.html

Welcome to web resmi Mou Panjenenganipun!

Kaca Free 3d Player, Led Video Wall, 3d Led Video Wall - Shikun

budaya Company

Perusahaan wis liwati sertifikat CCC, sertifikat ISO90001, sertifikat CE, sertifikat FCC, lan ISO14001 certification.We bakal usaha kanggo mbangun paling gedhé teknologi domestik R & D, desain, Manufaktur, layanan, produksi, dodolan, produksi kirim video lan sawise-sales siji-mandeg layanan system.We bakal kanggo angka "fokus, profesionalisme, inovasi, kerjasama lan menang-menang".