google-site-verification: googledcf1e8402fd16056.html

Mirë se vini në Mou ai për faqen zyrtare!

Syzet Pa 3d Player, Led Video Wall, 3d Led Video Wall - Shikun

HomeAboutImg

HAOD

2D / zhveshur syri 3d Hipster ekran biznesi 2D / 3D sy të lirë të biznesit ekran Hipster

Shenzhen Shikun Electronics Co, Ltd, është një ndërmarrje kombëtare të teknologjisë së lartë e cila fokusohet në 2D dhe sy të lirë 3D LCD komerciale fushën e ekranit. Kompania fokusohet në industrinë e ekranit komerciale për më shumë se 13 vjet. Kjo është një kompani që ka qenë i përfshirë në të zhveshur teknologjinë sy 3D ekran më parë në Kinë, dhe ka marrë shumë patentave shpikje, patentat praktike të reja dhe kompani software copyright.The ka aftësinë core zhvillimit të teknologjisë nga dizajni optike, dizajn qark dhe grafika të përpunimit algorithms.In mënyrë që të shërbejë më mirë klientëve, kompania ka krijuar një platformë të fuqishme përmbajtjes prodhimit me disa prodhimit animacion dhe të shtënat kompanitë multimedia.

më shumë

Arritje të reja

Lajme