Wilujeng sumping di ramatloka resmi MOU Anjeunna!

Kacamata Minus Free 3d Player, Led Video Besar, 3d Led Video Besar - Shikun

HomeAboutImg

HAOD

2D / taranjang panon 3d tampilan bisnis hipster 2D / mata taranjang bisnis 3d hipster tampilan

Shenzhen Shikun Electronics Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional nu museurkeun kana 2D na mata taranjang 3D widang tampilan LCD komérsial. parusahaan fokus Industri tampilan komérsial pikeun leuwih ti 13 taun. Ieu mangrupakeun parusahaan nu geus aub dina téhnologi tampilan 3D mata taranjang saméméhna di Cina, sarta geus diala loba patén-patén penemuan, patén-patén nu anyar praktis tur parusahaan software copyright.The gaduh kamampuhan core ngembangkeun teknologi ti desain optik, desain circuit sarta grafik processing algorithms.In guna hadé ngawula konsumén, parusahaan geus dijieun platform produksi kuat eusi kalawan sababaraha multimédia produksi animasi na shooting pausahaan.

Tambih deui

Arrivals anyar

wartos