budaya parusahaan - Shenzhen Shikun Electronics Co., Ltd. google-site-verification: googledcf1e8402fd16056.html

Wilujeng sumping di ramatloka resmi MOU Anjeunna!

Kacamata Minus Free 3d Player, Led Video Besar, 3d Led Video Besar - Shikun

budaya parusahaan

Pausahaan kaliwat sertifikasi CCC, sertifikasi ISO90001, sertifikasi CE, sertifikasi FCC, sarta ISO14001 certification.We baris narékahan pikeun ngawangun panggedena téhnologi domestik R & D, desain, manufaktur, jasa, produksi, jualan, produksi pos video na sanggeus-jualan hiji-eureun jasa system.We taat kana nilai "fokus, profesionalisme, inovasi, kerjasama jeung meunang-meunang".